Festes llombo 7 i 8 d’octubre 2011

MERUTS-Festes-del-llombo

Ja s’ha acabat el Meruts Festival, però des de l’Associació de Joves Meruts no parem! Hem preparat una activitat per a que tot el món disfrute de les festes del Llombo de la millor manera: Fent-se una tapa, passant una bona estona pel barri i com no, gaudint de la festa amb un bon concert!

Des del Meruts,en col·laboració amb l’associació de Veïns i l’associació de comerciants del Llombo, et convidem a que vingues a les festes del 9 d’octubre i pugues gaudir de les tapes originals dels bars del barri al mòdic preu d’un euro. A més podràs guanyar un premi si aconseguixes completar tots els bars de la Ruta! Durant els dies 7 i 8 es desenvoluparà l’activitat de les 11:00 a les 14:00 i de les 18:00 a les 21:00 ( Dissabte fins les 20:30).

També estarem a la matinal que organitza l’associació del Llombo fent un taller d’estampació de samarretes. Si et portes la samarreta podràs estampar el que vulgues!

I com no hi podia faltar bona música a les festes del llombo, el dia 7 a les tindrem concert al parc del llombo amb el rock melòdic de Helsinki, les melodies folklòriques de Gent del Desert i l’energia dels joves de La Sotana Atrapapolvo, un grup que ha sortit fa poc i que promet donar-nos moltes hores de música en el futur. Així que ja sabeu, si voleu passar unes festes d’allò més divertides, vingau al Llombo, no us arrepentireu!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *