Triatló de Pingüins 2012 al Pou Clar

Tornem un any més amb el Triatló Internacional de Pingüins que celebrem per acabar l’any! Aquest cop, amb la VI edició, consolidant un acte que cada vegada, té més èxit.

“Conta la llegenda que cada hivern uns valents s’ajuntaven al Pou Clar i competien per veure qui resistia més temps la gelor de les aigües del Clariano. Conten que aquells guerrers lluitaven i nadaven contra l’adversitat. Conten que molts eren els qui s’havien congelat en aquelles aigües gèlides, que no havien aconseguit superar la dura prova, però any rere any es repetia aquella peculiar gesta.  Aquells que demostraven les seues habilitats eren rebuts amb clams i beuratges a la fortalesa Tavernícola. D’una vall a l’altra aclamaven els herois i celebraven un banquet i grans festes en homenatge a aquestes grans festivernades. Són moltes les històries que conten sobre el Festivern, i cadascuna roman immortal al pas dels anys. La festa de l’hivern, la més gran de tot l’any.“
Us esperem el proper divendres, 28 de desembre, i disfressats, al Pou Clar d’Ontinyent, per a participar a la cursa només apta per als més valents!. Cada equip pot tenir com a màxim 3 competidors (corredor de fons, nadador polar i ciclista experimentat).
11:30 realitzarem les inscripcions i els escalfaments

12:30 s’iniciarà la cursa

El Recorregut es compon de tres trams. Els primers en posar-se a prova seran els nadadors, que partiran de la presa situada al Pou de la Reixa, i que portaran el relleu (flam) on els siga possible. Quan els nadadors apleguen a la fi del primer tram, hauran d’abocar el flam al plat amb el que els esperarà el seu company, qui haurà de córrer fins al Pou dels Cavalls. Els protagonistes del tercer, i “últim tram”, seran els ciclistes, que finalitzaran la cursa amb la pujada per la senda de l’Alba.

Si vens ben preparat podràs guanyar:

  • 1er premi: 6 entrades i 90 euros en beguda
  • 2on premi: 3 entrades i 50 euros en beguda
  • 3er premi: 3 entrades i 25 euros en beguda

Contacte i inscripcions avançades: 619578050 (Àngela)
merutsfestival@gmail.com
+ info: www.festivern.com
Podeu trobar els vídeos  danys anteriors a aquest enllaç:

You may also like...

1 Response

  1. Kike escrigué:

    Pense que google+ també existeix i que caldria que donareu l’opció de compartir les entrades en aquesta xarxa social.
    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *