Arriba el 10é Triatló de Pingüins del Festivern al Pou Clar d’Ontinyent

festivern16facebook

festivern16facebookcartell-12-anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un any més, i ja en van 10, arriba el Triatló Internacional de Pingüins del Festivern al Pou Clar d’Ontinyent!

Com ja sabeu, l’Assemblea de Joves Meruts col·laborem en el festival valencià de cap d’any per antonomàsia amb l’organització d’aquest esdeveniment esportiu que fa fredat!

Però com que farem del fred calor, convidem als més valents i a les més agosarades a deixar-se portar el proper diumenge 18 de desembre.

Preparats, llestes… Queda obert el període d’inscripció!!!

 

Salut i Festivern!

 

 

Bases del triatló:

  • Els premis són intransferibles. Les tres persones que participen de l’equip del triatló són els guanyadors i únics beneficiaris del premi. Hauran d’aportar nom, cognoms i DNI per poder participar. Els premis es recullen a taquilla els dies del Festivern, 29, 30 i 31 de desembre de 2016.
  • Per participar es obligatori disfressar-se de Pingüí. Hi haurà un quart i un cinquè premi destinat a guardonar la millor disfressa. Tot aquella persona que no vinga disfressada de pingüí no podrà participar a la cursa.
  • El Triatló consta de tres escenaris: natació, ciclisme i cursa. Tots els qui participen han de dur roba, calçat i bicicleta adequats per a l’entorn; l’organització no s’encarrega de cap d’aquests elements.
  • El nombre màxim d’equips participants serà de 15. En el moment que s’arribe a aquest nombre d’equips quedaran fora les inscripcions posteriors.
  • El dia del Triatló es faran tres competicions de 5 equips cadascuna. L’equip guanyador de cadascuna de les tres competicions serà el guanyador final i absolut del gran premi.

Premis:

  • Equips guanyadors: 4 entrades i 50€ de beguda per a cadascun dels tres equips guanyadors.
  • Millor disfressa: 30€ de beguda
  • Millor pingüí: 1 abonament
  • Millor Crit de Guerra: 3 abonaments per a l’equip.

 

Per participar és obligatori signar un paper on s’eximeix de tota responsabilitat l’organització del Festivern i de l’Assemblea de Joves Meruts.

 

sera-una-festa-que-durara-anys

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *