“1r Concurs de Relats Eròtics amb Perspectiva de Gènere”

CONCURS-EROTIC

CONCURS DE LITERATURA ERÒTICA AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

BASES
Podran optar a aquest premi aquelles obres creatives (relat, poesia, biografia, etc.) de tema eròtic, escrites en valencià o en castellà. L’extensió màxima és de 700 paraules; tipus de lletra “arial”, tamany de lletra 12 i interlineat 1.5.
És imprescindible que les obres tinguen perspectiva de gènere.
El concurs és mixt, poden participar persones independentment del seu sexe o gènere.
El jurat estarà format per:

–        Almudena Francès, narradora professional molt vinculada a les Merudes; i amb gran dedicació a la literatura valenciana oral i escrita.

–        Beatriu Casanova, membre fonamental de les Merudes amb gran criteri literari, degut a la seua passió per la lectura i l’escriptura.

–        Paco Company, professor de llengua i literatura catalana; i escriptor de literatura eròtica amb diversos premis a la butxaca.

–        Josep Donat, membre de l’Assemblea de Joves Meruts i a més, professional de l’àmbit sanitari amb perspectiva de gènere.

El jurat seguirà el procediment de votacions successives fins a obtenir consens a favor d’una obra determinada, que serà la guanyadora. Amb tot, si el jurat creu que cap de les obres presentades no assoleix la qualitat mínima per a ser guardonada, el premi podrà no ser adjudicat.
El termini de presentació es tancarà el dia 14 de febrer. Les obres es podran enviar a l’adreça electrònica lesmerudes@gmail.com o ser dipositades a la bústia de l’Ateneu Popular Ca la Mera (c/Joan Belda Pastor nº10, Sant Rafel). En el primer cas, caldrà indicar les dades (nom, cognoms i telèfon) al correu i adjuntar el fitxer sense noms. En el segon cas, els sobres han de contenir quatre còpies del relat sense nom i un sobre menut amb les dades de la persona autora del relat.
Premis:

–        Primer premi: tupper sex pro valorat en 50€, un tupper sex amb perspectiva de gènere de la mà de les professionals de sexualmente.es

–        Segon premi: cistella eròtica amb productes sexualment saludables valorada en 40€

–        Tercer premi: joguina sexual valorada en 30€

Els premis seran atorgats el divendres 24 de febrer. L’acte, amb tots els detalls, serà anunciat oportunament.
El concurs podrà declarar-se desert en el cas que no es presenten almenys un nombre de cinc participants.
Les qüestions no previstes en aquestes bases, les resoldrà el jurat segons el seu criteri.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *